Groep 7/8

Groep 7/8 is een combinatiegroep waarin 20 leerlingen zitten. Groep 7 bestaat uit 10 leerlingen en groep 8 bestaat uit 10 leerlingen.
We zijn nu een paar weken met elkaar aan het werk en wij (juf Tiny en juf Marlies) vinden het een hele leuke en gezellige groep die erg hard kan werken en heel creatief is.

Laten we ons even voorstellen.

In groep 7 zitten: Wynonna. Liza, Rebecca, Jayden, Noa, Nika, Meike, Jo-Ann, Bradley en Loïs.
In groep 8 zitten: Dylan, Pim, Esmeralda, Nicky, Maikel, Rosa, Quinten, Lotte, Teun en Sophie.

Juf Tiny staat op maandag en dinsdag voor de groep en juf Marlies staat op woensdag, donderdag en vrijdag voor de groep.
Juf Tiny geeft woensdag ondersteuning, RT, aan individuele leerlingen uit groep 7/8.

We hebben naast het gewone programma en de voorbereiding voor de Cito Entreetoets (groep 7) en de Cito Eindtoets (groep 8), nog heel veel andere leerzame dingen waar we aan meedoen o.a. :

• Respectweek..
  • Jantje Beton.
  • Kinderpostzegels.
  • De week van de pauzehap.
  • Techniekdag
  • Kinderboekenweek.
  • Techniek lessen (4x) op Liemers College.
  • De week van de Mediawijsheid.
  • Gastlessen Bureau Halt.
  • Koningsdag.
  • Sinterklaas.
  • Kerstmis.
  • Carnaval.
  • Oefen Cito dagen.
  • Vormsel.
  • Kennismakingslesjes op het Liemers College.
  • Adviesgesprekken Voorgezet Onderwijs.
  • Bankbattle.
  • Verkeersexamen, theorie.
  • Driedaagse in Doesburg.
  • Kennismaking defenitieve klas op het LC.
  • Musical.
  • Afscheidsviering.

Kortom een heel druk, leerzaam maar vooral gezellig jaar waarin de kinderen zich zo ontwikkelen dat de overgang naar het Voorgezet niet te groot is en niet al te veel problemen gaat opleveren.