Informatie voor ouders

Welkom op de pagina’s voor de ouders.

Op deze pagina's geven wij informatie over wat er op school gebeurt en andere praktische zaken, die u als ouder kunt gebruiken.

Via de contact pagina kunt u een e-mail sturen naar de school. De e-mail zal zo spoedig mogelijk behandeld worden. Heeft u echt dringende zaken, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen met de school. Het telefoonnummer van school is 0316-247480.

Wilt u uw kind aanmelden dan gaat u als volgt te werk:

• U belt de school, telefoonnummer 0316-247480 en maakt een afspraak voor een gesprek met de directeur.
  • Het inschrijfformulier kunt u vinden onder het kopje formulieren. Dit formulier wordt tijdens het gesprek met u doorgenomen.
  • Na het gesprek worden er afspraken gemaakt wanneer uw kind kan komen wennen in de groep.

www.rijksoverheid.nl thema basisonderwijs

Bijlage(n)