Een sprankelende basisschool

Studiemoment

13-02-2019

Zowel de kinderen als de juffen werken deze weken extra hard om alles voor de rapporten en oudergesprekken in orde te krijgen. Gisteren zagen we tijdens een lang studiemoment al hele mooie resultaten, waar we trots op zijn! Daarom verdienen alle groepen en juffen een bloemetje!

Actueel

vrijdag 22 februari 2019 00:00

Tevredenheidsonderzoek

In de laatste nieuwsbrief van februari 2019 jl. stond onderstaand stukje over het gehouden tevredenheidsonderzoek.
Deze nieuwsbrief inclusief de cijfers vindt u ook elders op de site onder 'schoolinfo'. 

woensdag 20 februari 2019 21:07

07-02-2019

Vanmiddag kwam juf Lia op school om de door haar aangeboden leiboompjes te onthullen. Dit deed ze samen met de jongste en oudste leerling van Sprankel. In de nieuwsbrief leest u nog meer over de aanleiding hiervoor!