Een sprankelende basisschool

Tevredenheidsonderzoek Sprankel.

Tevredenheidsonderzoek

In de laatste nieuwsbrief van februari 2019 jl. stond onderstaand stukje over het gehouden tevredenheidsonderzoek.
Deze nieuwsbrief inclusief de cijfers vindt u ook elders op de site onder 'schoolinfo'. 

Allereerst hartelijk dank aan allen die de moeite hebben genomen om de vragenlijst in te vullen! We hadden een hoge respons en dat zorgt voor een betrouwbaarder beeld, dus daar zijn we erg blij mee!  En met een 8,1 voor algemene tevredenheid, stemt ons dat natuurlijk buitengewoon tevreden! Het meest groeien we echter wel door de 8,8 die de ouders aan de juffen hebben gegeven, zij zorgen er iedere dag weer opnieuw voor dat we met elkaar er zo’n mooie school van kunnen maken, dus we zijn erg blij dat dit zo gewaardeerd wordt!  In de nieuwsbrief kunt u op hoofdpunten de uitslag lezen. Uiteraard zullen er koffieochtenden komen, waar u inhoudelijk mee kunt praten over gepersonaliseerd leren,voorzieningen en communicatie. Hier hoort u na de voorjaarsvakantie meer over. Mocht u vragen hebben n.a.v. deze uitslag, schroomt u dan niet om bij me langs te komen. 

Karen Klompmaker
 

 

Actueel

woensdag 20 februari 2019 21:07

07-02-2019

Vanmiddag kwam juf Lia op school om de door haar aangeboden leiboompjes te onthullen. Dit deed ze samen met de jongste en oudste leerling van Sprankel. In de nieuwsbrief leest u nog meer over de aanleiding hiervoor!

woensdag 20 februari 2019 20:56

13-02-2019

Zowel de kinderen als de juffen werken deze weken extra hard om alles voor de rapporten en oudergesprekken in orde te krijgen. Gisteren zagen we tijdens een lang studiemoment al hele mooie resultaten, waar we trots op zijn! Daarom verdienen alle groepen en juffen een bloemetje!