Groep 7/8

Groep 7/8 is een combinatiegroep waarin 24 leerlingen zitten. Groep 7 bestaat uit 14 leerlingen en groep 8 bestaat uit 10 leerlingen.
We zijn nu een maand of 4 met elkaar aan het werk en wij (meester Maarten en juf Tiny) vinden het een hele leuke en gezellige groep die erg hard kan werken en heel creatief is.

Meester Maarten staat de hele week voor de groep. Juf Tiny heeft groep 8 op maandag en dinsdag een dagdeel en op vrijdagmorgen groep 7 en 8.
We hebben naast het gewone programma en de voorbereiding voor de AMN aansluitingstoets (groep 7) en de AMN Eindtoets (groep 8), nog heel veel andere leerzame dingen waar we aan meedoen o.a. :

• Respectweek.
  • De week van de pauzehap.
  • Kinderboekenweek.
  • Techniek lessen (4x) op Liemers College.
  • Mediamasters
  • Gastlessen Bureau Halt.
  • Koningsdag.
  • Sinterklaas.
  • Kerstmis.
  • Carnaval.
  • Vormsel.
  • Kennismakingslesjes op het Liemers College.
  • Kennismakingslessen op het Candea College.
  • Adviesgesprekken Voorgezet Onderwijs.
  • Bankbattle.
  • Kamp.
  • Kennismaking defenitieve klas op het LC.
  • Musical.
  • Afscheidsviering.
  • Lopende het jaar aangeboden activiteiten.

Kortom een heel druk, leerzaam maar vooral gezellig jaar waarin de kinderen zich zo ontwikkelen dat de overgang naar het Voorgezet niet te groot is en niet al te veel problemen gaat opleveren.