Opvang

Ieder kind als stralend middelpunt: dit is ons motto en dat betekent dat we ieder kind zien als een eigen, unieke persoonlijkheid die het recht heeft zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Ieder kind heeft eigen talenten en kwaliteiten en wij stimuleren ieder kind om deze te ontdekken en te ontwikkelen vanuit een vertrouwde en veilige omgeving.

Vanaf 28 augustus 2023 bieden wij op IKC Sprankel kinderdagopvang in de vorm van een peutergroep voor 2-4 jaar. En buitenschoolse opvang voor de kinderen van 4 tot 13 jaar.

Op onze website vindt u alle informatie over onze organisatie: www.zonnekinderen.nl

Ook voor ouders heeft het IKC praktische voordelen: je hebt één vast en vertrouwd aanspreekpunt en doordat opvang en onderwijs naadloos op elkaar aansluiten van 07.00 uur in de ochtend tot 18.30 uur in de avond is het eenvoudig om werk en zorg goed op elkaar af te stemmen.

Meer weten over het IKC over praten met je kind over het IKC: vraag dan naar de voorleesboeken van Tijn en Anne!

Voor een goede indruk kan u ook klikken op de volgende link:   IKC in de spotlight