Zonnekinderen

Op zoek naar kinderopvang?

Jouw kind is van harte welkom bij Kinderopvang Zonnekinderen! Wij nemen na ontvangst van de gegevens zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je kind aan.

Waarom kiezen voor Zonnekinderen?

Ieder kind als stralend middelpunt: dat is ons motto. Dat betekent dat we ieder kind zien als een eigen, unieke persoonlijkheid dat het recht heeft zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Ieder kind heeft eigen talenten en kwaliteiten. Wij stimuleren ieder kind om deze te ontdekken en te ontwikkelen vanuit een vertrouwde en veilige omgeving.

 • Specialisten waarop je kunt vertrouwen.
  Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben specialistische kennis van de verschillende leeftijden. Zo kunnen wij ieder kind op een passende wijze begeleiden.Lees meer over ons pedagogisch beleid.
 • Unieke activiteiten passend bij jouw kind.
  Iedere dag zijn er activiteiten op het gebied van Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia & Techniek en Wereldwijs. Zo kan je kind zijn talenten en interesses ontdekken en ontwikkelen. Lees meer over onze activiteitenpijlers.
 • Integraal Kind Centrum.
  We werken intensief samen met scholen binnen het Integraal Kind Centrum (IKC). Het IKC biedt een plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar waarin opvang en onderwijs hand in hand gaan.
 • Gezonde kinderopvang
  Ieder kind verdient een gezonde start. Wij bieden gezonde kinderopvang in een veilige en vertrouwde omgeving. Aandacht voor gezonde voeding en veel bewegen is onderdeel van onze werkwijze.